Linak

Tanskalainen karamoottorivalmistaja LINAK tarjoaa karamoottoriratkaisuja eriteollisuudenalojen käyttökohteisiin. Korkea laatu, helppokäyttöisyys ja vähäiset ympäristövaikutukset ovat luonteenomaista maailman suurimman karamoottorivalmistajan tuotteille.

LINAK-karamoottorit ovat tasavirralla toimivia, turvallisia, pienikokoisia ja helposti asennettavia. Ne tarjoavat luotettavan ja tarkan liikkeen, joka on helposti ohjattavissa. Niitä voidaan käyttää manuaalisäätöjen tilalla, korvata kaasujousia, painesylintereitä tai jopa hydrauliikkaa.

Suomen Sähköpöytäpalvelu toimittaa Linak tuotteita- ja varaosia sekä teemme huoltotoimenpiteitä. Olemme erikoistuneet Linak sähköjalkoihin ja olemmekin jo yli 10 vuotta asentaneet Linak tuotteita. Autamme mielellämme soita ja kysy lisää 09- 8522 861.

Alla olevia sähköjalkoja käytämme erilaisten pöytien sähköistämiseen. Rakennamme runko ja jalkavasteet pöytiin sopivaksi ja saamme asiakkaalle oikeanlaiset runkopaketin. Asiakas voi räätälöidä omat jalat sopivaksi omaan käyttötarkoitukseen. Jalat sekä runko toimitetaan asiakkaalle sopivassa settipaketissa.