Referenssit

Suomen Sähköpöytäpalvelu on vuosien aika tehnyt lukuisia räätälöityjä ratkaisuja asiakkaille ja huoltanut sähköpöytiä

Olemme sähköistäneet asiakkaiden tarpeiden mukaisesti erilaiset työpisteet toimistoissa sekä tuotantotiloissa. Rakennamme sekä asennamme asiakkaille omat sähköjalkojen rungot työpisteiden mukaisesti sekä jalkojen värin ja koon voi valita itse. Meiltä löytyy myös sähköpöytien ja sähköjalkojen huolto sekä takuunalaiset osat sähköpöytiin. Sähköpöytien huollosta asiakas saa aina raportin sähköpöydän kunnosta. Kysy lisää  09- 8522 861 tai lähetä sähköpostia ja pyydä tarjous myynti@sahkopoytapalvelu.fi

Lumene Oy kaksijalkainen sähköpöytä rosteripöydällä tuotantotilassa. Tuotantotilassa tärkeää, että sähköpöytiin myös tehdään vuosihuolto.

Työvoimatoimisto kaksijalkainen sähköpöytä. Asiakkaalle rakennettiin oma runko ja tehtiin lopuksi käyttöönottohuolto.

Porvoon kaupunki nelijalkainen sähköpöytä etu- ja takaosa säätyy erikseen.
Pam yksijalkainen sähköpöytä.
Honkatarhat Oy kolmijalkainen sähköpöytä.

HK Instruments Oy kaksijalkaiset sähköpöydät kokoonpanopöydät. Sähköpöytiin tehtiin myös käyttöönottohuolto ja tarkistus

Mildola Oy kolmijalkainen sähköpöytä ja näytönvarret tuotanto- ja valvomo puolelle.

Turvallisuusverkko Oy kuusijalkainen sähköpöytä. Sähköpöydän jalat ovat yhdistetty toisiinsa ja kaikki sähköjalat toimivat yhtäaikaa.

Kuvissa olevat pöydät ovat lakitoimiston vanha työpiste joka on muutettu sähkökäyttöiseksi ja Terveystalolle valmistettu mittatilauskannet asiakaspalveluun. Myöskin ohjelmisto toimiston pöytä puukannella sekä yksityisasiakkaalle valmistettu sivuhelmoilla oleva pöytä.

Lakitoimisto Espa, kaksijalkainen sähköpöytä etuhelmalla.
Dextra kaksijalkainen sähköpöytä muotokannella.
Helsingin aikuiskoulutuskeskus yksijalkainen kaasujalalla oleva säätöpöytä, jossa mittatilauskansi.