Suomen Sähköpöytäpalvelu

On erikoistunut sähköpöytien, sähköisten keittiömekanismien sekä ergonomia tuotteiden myyntiin sekä asennuksiin.

Henkilökunnalla on korkea ammattitaito sekä vankka kokemus ergonomiasta ja siihen liittyvistä tuotteista sekä palveluista.
Palveluihimme kuuluu myös kierrätyksellä sähköpöytien rakentamista. Vanhat työpisteet voidaan muuttaa sähkökäyttöisiksi purkamalla vanhat työpisteet ja asentamalla pöydän alle vain uudet sähköjalat. Vanhan työpisteen kalusteputket sekä muut ylimääräiset osat toimitetaan tarvittaessa oikeisiin kierrätyspisteisiin. Se on kierrätys parhaimmillaan!
Olemme asentaneet erilaisia työpisteitä ja meiltä saa suunnittelun sekä asennukset samasta paikasta. Räätälöimme tarvittaessa pöytälevyt ja sähköjalat sekä ergonomiatuotteet asiakkaan tarpeiden mukaan. Uudet kotimaiset mittatilauspöytälevyt löytyvät eri väreillä ja muodoilla. Palveluihimme kuuluu sähköjalkojen varaosat sekä huolto. Myös kalusteiden purut ja kasaukset sekä työpisteiden muutot.
Myymälässä voi käydä kokeilemassa tuotteita ja hankkia tuotteet omasta noutovarastostamme. Maksuvälineinä käy kaikki luottokortit ja osamaksut, käteinen sekä normaali laskutus.
Myymälä on auki ma-pe 08.00-18.00 la 12.00-16.00, su 12.00-16.00 2 krs.
Puhelin päivystää 24h 09- 8522 861.
Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme sekä palveluihimme!
”Oikea työympäristö ei synny sattumalta, Se on yhdessä suunniteltu juttu”
– Tommi Vihersola