Suomen Sähköpöytäpalvelu

Olemme erikoistuneet sähköpöytien, sähköjalkojen, sähköisten keittiömekanismien sekä ergonomiatuotteiden myyntiin ja asennukseen. Huollamme myös sähköpöydät ja meiltä löytyy sähköpöytien takuuosat sekä tarvikkeet.

Palveluihimme kuuluu myös sähköpöytien rakentamista kierrätyksellä. Vanhat työpisteet voidaan muuttaa sähkökäyttöisiksi vanhat rakenteet puretaan ja työpisteiden alle asennetaan uudet sähköjalat. Vanhan työpisteen kalusteputket ja muut ylimääräiset osat toimitetaan tarvittaessa oikeisiin kierrätyspisteisiin. Tämä on kierrätystä parhaimmillaan!

Olemme asentaneet paljon erilaisia työpisteitä, ja meiltä saat sekä suunnittelun että asennukset samasta paikasta. Räätälöimme pöytälevyt, sähköjalat ja ergonomiatuotteet tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan. Uudet kotimaiset mittatilauspöytälevyt ovat saatavilla eri väreissä ja muodoissa. Palveluihimme kuuluu lisäksi sähköjalkojen varaosat, huolto, kalusteiden purku ja kasaus sekä työpisteiden muutot. Myymme ja asennamme eri merkkisiä sähköjalkoja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Suunnittelutoimistossa voit kokeilla sähköpöytiä ja muita ergonomia tuotteita. Maksuvälineinä käyvät kaikki luottokortit ja osamaksut, käteinen ja normaali laskutus sekä mahdollisuus vuokrata tuotteita. Soita 09-8522861 tai lähetä sähköpostia myynti@sahkopoytapalvelu.fi

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Henkilökunnalla on korkea ammattitaito ja vankka kokemus sähköpöydistä, ergonomiasta ja siihen liittyvistä tuotteista ja palveluista. Olemme huoltaneet sähköpöytiä monia vuosia ja meiltä löytyykin erimerkkisten sähköpöytien varaosia sekä lisätarvikkeita. Kysy lisää meidän sähköpöytien huollosta ja varaosista. Soita 09-8522861 tai lähetä sähköpostia myynti@sahkopoytapalvelu.fi

”Oikea työympäristö ei synny sattumalta, Se on yhdessä suunniteltu juttu”
– Tommi Vihersola